ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νυμφασία Αρκαδίας, Βυτίνα
Τηλ.: 27950-22220

Δίπλα ακριβώς στην Βυτίνα, σε απόσταση αναπνοής απο τον μαγευτικό ορεινό οικισμό, στην πανέμορφη Νυμφασία, ξεκίνησε την λειτουργία της μια ανακαινισμένη ταβέρνα με μεγάλη παράδοση και όνομα στην ιστορία του μικρού οικισμού. Με προνομιακή θέση, πάνω στην κεντρική πλατεία και χτισμένη με πέτρα και ξύλο της περιοχής, η ταβέρνα συγκεντρώνει τις προτιμήσεις της ευρύτερης περιοχής λόγω της ποιότητας των φαγητών σε πολύ καλές τιμές. Οπως λέει και το όνομά της, προσφέρει κυρίως επιλογές από ντόπια κρέαταστην ψησταριά ή μαγειρεμένα.
Ο επισκέπτης δεν θα πρέπει να ξεχάσει να δοκιμάσει το πεντανόστιμο αρνί σούβλας, τα γευστικότατα μπιφτέκια, το κοντοσούβλι και το κοκορέτσι που σε συνδυασμό με χόρτα άγρια ή σαλάτα είναι ασυναγώνιστα. Το παστό χοιρινό ή το χοιρινό με σέλινο και βέβαια το αρνάκι λαδορίγανη αποτελούν τις καλύτερες επιλογές για τα μαγειρευτά ενώ δεν λείπουν και οι κλασσικές επιλογές όπως κόκκορας με χυλοπίτες, γουρουνόπουλο στη σούβλα ή κοτόπουλο
Εκλεκτές λιχουδιές όπως βολβοί, γίδα βραστή, ή μπακαλιάρος σκορδαλιά ολοληρώνουν το πλούσιο ρεπερτόριο που διαθέτει η ταβέρνα και ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το γεύμα μπορεί να συνοδευτεί με καλό κρασί, εμφιαλωμένο ή όχι και μπορεί να τελείωσει με λίγο ντόπιο τσιπουράκι για την χώνευση. Πολύ καλή επιλογή γαι φαγητό λοιπόν η ταβέρνα του Παναγόπουλου, κυρίως για όσους θέλουν να αποφύγουν τον συνωστισμό στις ταβέρνες της Βυτίνας και για αυτούς που επιθυμούν να γευθούν καλά κρέατα σε πολύ καλές τιμές. Καλή όρεξη λοιπόν..

ΧΑΡΤΗΣ  ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide